April 18, 2015

Oh my! Pity of me.

Last week badan aku dah start rasa mcm nak flat. You know-- when you wanna do something  or EAT something feel like Umph. Mcm semua makanan nak terkeluar. 
Taukan keadaan tu.
Stress.
Boring.
Feeble.
Sad & tetiba mengada² nak nangis. Manja gitu.

As a mother like me neh lah. Byk kena fikir. Baru nak lelap mata. Eh! Dang² teringat anak makan apa? nk masak apa? rumah bersepah kena kemas lagi, nak basuh baju bagai. Aalahaai tipah. What should I do?

First 2 days aku alami demam urat, itu tanda nak sakit lama lah tu. Tp as usually aku mmg kalo demam hanya sekejap. Im wondering if aku batuk kering. 
Itu mmg lama. 
lama.
dan lamaaa.
Stress time inilah. Nak makan susah, nak rasa kenikmatan bercakap susah. Aalahaai tipah.
But its hokay-- kebahagian dr jerit² teruk. Nyaman hidup telinga anak aku. Mana tak,tadalah mak tiri bak kata encikbesar terpekik terlolong. Best hooi kalo dapat menjerit. Keluar suma stress dalaman. 

So, for now-- 
mmg aku kena byk berdiam diri dari bercakap pepe. This like moment of joy for you la honey. Yes, three of you. Daddynye, Cikpia ye & asyaah masyaah mummy tulah. But, when I'm recover from this suffer mummy will eat each of you. * Baahahaa-- (mcm nak nanges sbb bila coughing and coughing again, mcm pulling the soul out. (Opss--jgn dulu. Nak mnta maaf dulu)

Hokay I need to stop now. Eh-- Stop la. Jari ni laju nak menaip. Jari kepoh kan. 
This time not allow me to stay with you lah, my glory morry blog. 


No comments: