July 27, 2011

Pertambahan angkamu


Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Ayah dan Fika
Allah selamatkan kamu

Happy Birthday To You My dear dad and little sista.

Bertambah juga usia dorang pada 23hb Julai (Fika) dan 27hb Julai (Ayah). Siapa sangka tahun ini, fika dah ditabalkan menjadi aunty usu and my dad a.k.a now is Aki. hehe. Dengan adanya Sofia mereka semua nampaknya macam dah tua. Ramai lagi makcik dan pakcik aku dah jadi atuk dengan sengajanya. :) Sofia lahir dorang semua kena tukar panggilanlah.

Semalam pada 27hb Julai, aku dan family adakan jamuan makan kecil². Iyelah untuk sambutan harijadi mereka. Maaflah semua, tahun ini akak hanya hadiahkan kek dan cupcakes saja.  Sebab akak tak larat nak berjalan cari hadiah.  Fika, tunggu rayalah ye. Ayah pun sama gak. Nanti akak dah kuat sikit, sofia tolong pilihkan hadiahnya. Itupun kalau dia tak membuta. haha. :p

No comments: