May 09, 2011

Makanan sampingan

Sedddddap!
Perut dah bunyi, nak beli makanan terasa malas bangat.  Dengan cuaca yang terik kat luar sana memang HARAM lah aku nak keluar. Aku prefer stay kat office dan sedia dengan skill memasak aku.  : P
Memanglah orang kata sarat mengandung tak elok makan makanan segera, tapi biarkan perut kosong pun memang tak elok juga.  So pendekatan yang lebih baik, masak mie goreng sendiri dan makan sendiri.

No comments: