May 04, 2011

Hey Darling

imy :(
 
Hey dear wife's,

Yes I'm talking about you.
Dd, Faz dan Not yet wife : Dhobit.
I miss you deeply and ever. When we can gather together again?
At one night, my tear came down and I really don't know why.
My husband was sleeping beside me, so what should I'm worried about?

Yes, because I feel missing someone.  And truthly is.. I need you.
All of you. All of you. Missing my past, my joy and my bad story.
It's all about us. About how we meet, how we through all the hard and happy ending.
I don't know how to forget and the bad part is.. 
I don't know how to stop crying just only missing you.


4 comments:

faz kinchi said...

babe, aku pun rindu korg..aku pun dah berkali2 nangis rindukan korg..bile terkenangkan suke duke..gaduh ketawe kite same2..sesusah-susah kite kongsi makan ape yg ade, masak same (walaupun tah hape2) mase duduk serumah ngn yana dulu..TERIMA KASIH sangat sebab jadi kawan aku..walaupun aku antara yg tak menyerlah..dari ape segi skalipun..terime kasih sbb masih sudi jadi kawan aku..kawan dunia akhirat..inyllh..thank Allah :')

Cik to Puan to Mummy said...

Samalah dgn aku. Gile pnya rindu dowh. Tp kita dah ada haluan memsg, life memsg, jauh pulak tu.

Aku ngn dd yang dkat pun jrg jumpa apatah lagi yang jauh. Kita buat gather la nti. 1 Day ok?

dh0bitsyaHdu~_^ said...

anda bertiga yg paling saya syggg sangatt3..aku igat aku s0rang je nangehh igat kat k0rang..hik2..time kasih kat k0rang c0z aku byk belajar dari k0rang ye..h0pe 1 day ( or myb 2-3days) kite leh hang0ut same2..msk same2..mkn same2..cam d0lu2..mesti huby kite sume bangge tg0k fwenship kite kann..T-T'

Cik to Puan to Mummy said...

Insyallah bit, harapnya kta tada kekal pai bebila. Bila kita sesma membesar dan matang dan punyai kluarga yang bahagia sesama.