May 01, 2011

Busy Week!

Gile dowh! What else I can say? My schedule for this week so pack. With my courses and my check up this make my mind running so past. Bahahaa. Thanks to Encik besar. Helping me and stay beside me either I want you too or not.

Seronok rupanya pergi jauh dari office for awhile. It's not enough just clean my fucking mind with rest for 2 days. I need away for suck place and back off from thinking shitt. Yes, I needed more than I thought. Yes, I need it.

Jauh sikit dari Encik besar baru rasa rindu tu mendalam sikit. Bukan kata dekat tak rindu, tapi bila dah jumpa hehari rasa menyampah pun ada sey. Kat sana pun bukan nak cari kawan, tapi nak tambah ilmu. Buat apa kawan ramai kalau hati tak senang? cecite sikit! Bahaha. :)

Balik dari KL jumpa Encik besar rasa berdebar², itulah namanya rindu kalau bagi yang tatau. Anak dalam perut pun tak sabar nak jumpa daddy-nya. Active gamaknya. Kelakar.

Balik dari kursus, migrain yang memang dah datang 2 -3 hari ini semakin menjadi², my nose is bleeding, my ear gettin hurt. My temperature can't been maintain anymore. Is going up and sometimes goin' down. Pity of me.

Minggu ni, bersama family dan Encik besar pergi holiday di Ramunia Beach Resort for Family Day 2011. Perggh, memang pack sangat di semua pantai. Include Desaru, Teluk Ramunia, Tanjung Balau, Batu Layar, Sedili dan Air Papan, Mersing. Jalan penuh dengan kenderaaan yang tak reti erti penat. Manusia makin ramai, yang rumah sebelah pantai pun sibuk nak meramaikan keadaan. Adoooi.
He's my safesaver ♥

Balik dari pantai yang agak penuh, aktiviti seterusnya dipenuhkan dengan F&F 5. What are you waiting for? Let's go!


For my cousin  :
My wish for you is Happy Birthday to you for your 15-teen.  Be great life and I'll pray for you. Be a good young and be a gorgeous darl in your teen-life.



Happy belated Adha Nabiha Binti Salleh huddin :)

No comments: