May 19, 2011

.Perfect two.

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date
You can be the hero and I can be your side kick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it’s stormin’
Or you can be the sun when it shines in the mornin'

That's from my heart <3

Don’t know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we’ll both see
That we’re all we need
Cause you’re the apple to my pie
You’re the straw to my berry
You’re the smoke to my high
And you’re the one I wanna marry

Cause your the one for me 
And I’m the one for you 
You take the both of us 
And we’re the perfect two

We’re the perfect two
We’re the perfect two
Baby me and you
We’re the perfect two

You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth and I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don’t care as long as we’re together

No matter what, Encik Besar is my life.
You know that I’ll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can’t live without ya
No!

I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle

  
You're the only one I wanna marry




May 15, 2011

3rd Trimester

Wowww!
Yes, I'm screaming, happy and more excited. Plus and plus.
Now I pregnant for 34 weeks and more 2 weeks to become 36 weeks. 
Can't imagine that we become new parent for our baby. 
Yes, Our baby, my baby and his's baby.

34 weeks and  you know I can't wait anymore.

Kami tak rasa scan every month boleh senangkan hati, sebab encik besar tak suka.
Bukan tak suka tengok baby, tapi tak sanggup tengok aku asyik menitis airmata kalau kami scanning nanti.
Wey, mestilah sedih tengok dia dalam perut kita. Perasaan tengok dia moving, give some feedback and oneday, came out to see the world and that day you can 't believe our baby in your arm. 

Kalau nak tanya adakah aku bersedia? I'm not sure. I'm ready to having the baby, but I'm not sure about how go through  my normal life with new love, baby. 

Boleh ke aku jadi seorang ibu yang terbaik untuk dia?Boleh ke aku jadi seorang isteri dan ibu dalam satu masa?Mampu ke aku bahagia mereka, dua insan paling penting dalam hidup?Cukup kuat ke aku hadapi dugaan yang aku sendiri tidak tahu bila dan apa?
Aku tahu, ibu yang mengandung ada guardian untuk mereka, MALAIKAT. 
Aku tahu, ibu yang mengandung setiap sakit yang mereka tanggung dosa mereka di DELETE dan pahala di INSERT.
Aku tahu, ibu yang mengandung setiap langkah dia membawa rahmat dan dimurahkan rezeki.
Aku tahu, ibu yang mengandung setiap hajat mereka adalah satu perkara yang penting untuk ditunaikan.
Aku tahu, DIA tahu, mereka tahu dan semua tahu.

May 09, 2011

Makanan sampingan

Sedddddap!
Perut dah bunyi, nak beli makanan terasa malas bangat.  Dengan cuaca yang terik kat luar sana memang HARAM lah aku nak keluar. Aku prefer stay kat office dan sedia dengan skill memasak aku.  : P
Memanglah orang kata sarat mengandung tak elok makan makanan segera, tapi biarkan perut kosong pun memang tak elok juga.  So pendekatan yang lebih baik, masak mie goreng sendiri dan makan sendiri.

May 05, 2011

Selamat Hari Ibu

Mama,
Setiap hari yang saya lalui tak banyak ada sedikit semuanya memberikan kesan.
Kesan yang akan saya ingat sampai bila-bila.
Sampai mati dan tidak pernah padam.
Erti kasih sayang yang mama curahkan, erti kesabaran yang mama tonjolkan.

Wanita yang saya kenali sebagai mama tidak pernah terpadam erti susah senangnya.
Cemuhan tentang anaknya, cacian mengenai keluarganya.
Mama kuat, mama teguh, mama tabah.
Anak mama tidak akan pernah lupa, percayalah.  

Itulah yang menjadi kami sayangkan mama.
Kepayahan mama m

I love you Encik Besar. [nobody can replace]

Yes you're my super duper hero.♥

You're my lifesaver. You're my hero.
When I'm lost in my way, you show me your way.
When I'm with you..It's like my life's on freeze.
When I'm with you it's like my whole life's so complete.

Now is the right time to show you how I really feel.  
What's exactly have inside my heart.
My love for you is truly real.  Nothing can deny it.
I love you for you and nothing more and nothing less.
Your hugs and kisses I do adore.  Because you're mine.
 
We share something between us. neither one of us can hide anything.
Both heave and our  consolidated soul will soon collide.

Love is for me to give to you. But not for me from only you.
I love you. I love you. Trust me I'll always be true.
Not to others but only to you. ♥


May 04, 2011

Hey Darling

imy :(
 
Hey dear wife's,

Yes I'm talking about you.
Dd, Faz dan Not yet wife : Dhobit.
I miss you deeply and ever. When we can gather together again?
At one night, my tear came down and I really don't know why.
My husband was sleeping beside me, so what should I'm worried about?

Yes, because I feel missing someone.  And truthly is.. I need you.
All of you. All of you. Missing my past, my joy and my bad story.
It's all about us. About how we meet, how we through all the hard and happy ending.
I don't know how to forget and the bad part is.. 
I don't know how to stop crying just only missing you.


May 01, 2011

Busy Week!

Gile dowh! What else I can say? My schedule for this week so pack. With my courses and my check up this make my mind running so past. Bahahaa. Thanks to Encik besar. Helping me and stay beside me either I want you too or not.

Seronok rupanya pergi jauh dari office for awhile. It's not enough just clean my fucking mind with rest for 2 days. I need away for suck place and back off from thinking shitt. Yes, I needed more than I thought. Yes, I need it.

Jauh sikit dari Encik besar baru rasa rindu tu mendalam sikit. Bukan kata dekat tak rindu, tapi bila dah jumpa hehari rasa menyampah pun ada sey. Kat sana pun bukan nak cari kawan, tapi nak tambah ilmu. Buat apa kawan ramai kalau hati tak senang? cecite sikit! Bahaha. :)

Balik dari KL jumpa Encik besar rasa berdebar², itulah namanya rindu kalau bagi yang tatau. Anak dalam perut pun tak sabar nak jumpa daddy-nya. Active gamaknya. Kelakar.

Balik dari kursus, migrain yang memang dah datang 2 -3 hari ini semakin menjadi², my nose is bleeding, my ear gettin hurt. My temperature can't been maintain anymore. Is going up and sometimes goin' down. Pity of me.

Minggu ni, bersama family dan Encik besar pergi holiday di Ramunia Beach Resort for Family Day 2011. Perggh, memang pack sangat di semua pantai. Include Desaru, Teluk Ramunia, Tanjung Balau, Batu Layar, Sedili dan Air Papan, Mersing. Jalan penuh dengan kenderaaan yang tak reti erti penat. Manusia makin ramai, yang rumah sebelah pantai pun sibuk nak meramaikan keadaan. Adoooi.
He's my safesaver ♥

Balik dari pantai yang agak penuh, aktiviti seterusnya dipenuhkan dengan F&F 5. What are you waiting for? Let's go!


For my cousin  :
My wish for you is Happy Birthday to you for your 15-teen.  Be great life and I'll pray for you. Be a good young and be a gorgeous darl in your teen-life.



Happy belated Adha Nabiha Binti Salleh huddin :)